Witamy na Forum!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick:
Dlaczego Ty?:(Minimum 5 rozbudowanych zdań):
Coś o sobie?:(Minimum 5 zdań)
Umiejętności jazdy:
Umiejętności odgrywania akcji RP:
Znajomość ortografii:
Czy posiadasz Ts3?:
Akceptujesz regulamin?:
Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?:
Nick: _Krzychu_
Staż na serwerze: 1h?
Dlaczego Ty?:(Minimum 5 rozbudowanych zdań):Dlaczego ja? Jestem ogarnięty, miły.. Po gimnazjum mam zamiar kierować się własnie na medycynę.. Potrafię się podporządkować osobą z wyższą rangą. Potrafię się dogadać z graczami, i nawiązać z nimi bardzo dobry kontakt. Umie zorganizować RP, co może się przydać w działalnosci SAMC.
Coś o sobie?:(Minimum 5 zdań) Mam na imię Krzysiek, mam 15 lat i chodzę do 3 gimnazjum. Jestem spokojny i opanowany. W wolnych chwilach spotykam się ze znajomymi, grać w różne gry. Jeżdżę na dosć mało znanej deskorolce zwanej "waveboard". W szkolę radzę sobie moim zdaniem dobrze.. Dostaje przeważnie czwórki.
Umiejętności jazdy: Oceniam na bardzo dobre.
Umiejętności odgrywania akcji RP: tak 9/10
Znajomość ortografii: Mam dysortografię, ale bardzo pilnuję się z pisaniem.. Sprawdzam 2 razy zanim cos wyslę.
Czy posiadasz Ts3?: Tak, posiadam.
Akceptujesz regulamin?: Tak, akceptuję.
Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Tak, mam prawo jazdy.
Pozdrawiam _Krzychu_
Nick: adam08k
Staż na serwerze: 1 godzina 30 minut
Dlaczego Ty?:(Minimum 5 rozbudowanych zdań): Posiadam duże zapasy wiedzy o Role play . Potrafię je odgrywać i przede wszystkim to lubię . Uczęszczam do MŁODZIEŻOWEJ AKADEMII POŻARNICZEJ JRG nr 3 PSP . Więc z tego wiem tyle o frakcjach . Jeżeli ktoś nie potrafi odgrywać role play zawsze chętnie pomagam .
Coś o sobie?:(Minimum 5 zdań) : Mam na imię Adam i mieszkam na Mazowszu . Interesuje się Strażą Pożarną i Policją . Jak u góry pisałem lubię odgrywać role play . Uczęszczam do MŁODZIEŻOWEJ AKADEMII POŻARNICZEJ JRG nr 3 PSP więc tak jak już pisałem mam dużą wiedze o sprzęcie regulaminie oraz czynnościach wykonywanych podczas akcji . Umiem zachować powagę oraz trzymać się dyscypliny
Umiejętności jazdy: Duże
Umiejętności odgrywania akcji RP: Bardzo wysoki poziom
Znajomość ortografii: Duża
Czy posiadasz Ts3?: Posiadam ts3 oraz sprawny mikrofon
Akceptujesz regulamin?: Oczywiście
Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Tak
Nick: Rudasek
Staż na serwerze: 1 dzien
Dlaczego Ty?:(Minimum 5 rozbudowanych zdań): Ja powinienem zostać wybrany gdyż mam spore doświadczenie z tą frakcją z innego serwera. Jak napisałem wyżej mam sporą wiedzę o pogotowiu oraz umiem pracować w grupie.
Coś o sobie?:(Minimum 5 zdań) Witam, mam na imię Karol i mam 15 lat (Jak pisałem wyżej za niedługo 16) obecnie uczęszczam do 3 klasy gimnazjum nie uczę się dobrze powiedziałbym że przeciętnie. Pochodzę z nie wielkiej miejscowości w województwie Świętokrzyskim a jest nią Sandomierz. O pogotowiu mam sporą wiedzę gdyż się tym interesuje staram się ją także pogłębiać. W wolnych chwilach gram w MTA, piłkę nożną na boisku z kolegami lub uprawiam stunt mtb (wyczynowa jazda na rowerze). Na chwile obecną interesuje się sportem, grami komputerowymi, informatyką a także w większym stopniu służbami mundurowymi. W MTA gram od równych dwóch lat, zawsze lubiłem grać na serwerach typu RPG/RP. Mam spore doświadczenie z tą frakcją z kilku innych serwerów nie będę podawał nazw.
Umiejętności jazdy: 10/10
Umiejętności odgrywania akcji RP: 10/10
Znajomość ortografii: 10/10
Czy posiadasz Ts3?: Tak
Akceptujesz regulamin?: Tak
Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Tak
Ostatnio edytowany przez Rudasek (2017-10-21 19:47:50)
Strony: 1